Sony Headphones MDR-ZX110AP - White
Sony Headphones MDR-ZX110AP - White Sony Headphones MDR-ZX110AP - White Sony Headphones MDR-ZX110AP - White Sony Headphones MDR-ZX110AP - White

Sony Headphones MDR-ZX110AP - White

20093

Νέο

Sony Headphones MDR-ZX110AP - White

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,90€

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποστολή σε
24 ώρες
Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 60 31 001
Επισκεφτείτε μας &
δείτε όλα τα προϊόντα μας
Οδ. Ανδρούτσου 10 &
Αθ. Διάκου - Παλλήνη

Άκουσε μουσική με ισορροπημένο ήχο, κατά τις μετακινήσεις σου, με τα ακουστικά MDR-ZX110 που διαθέτουν ισχυρές μονάδες οδήγησης 30 mm.

Χάρη στις ελαφριές, δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 30 mm, τα ακουστικά σου ανταποκρίνονται με δυναμικότητα και ρυθμό ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Διαθέτουν διάφραγμα υψηλής ευαισθησίας, για να μπορείς να αυξάνεις την ένταση στα ακουστικά σου- χωρίς να χρειάζεται ενισχυτής - και να απολαμβάνεις εξίσου καθαρό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα.

Πάρε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πας. Χάρη στις περιστρεφόμενες κάψες, μπορείςνα αποθηκεύσεις εύκολα τα ακουστικά όταν δεν τα χρησιμοποιείς, αλλά και να τα μεταφέρεις άνετα όταν μετακινείσαι. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, έτσι ώστε τα ακουστικά να τοποθετούνται σε βαλίτσα ή τσάντα χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο στο καλώδιο των ακουστικών, μπορείς να απαντάς hands-free στις κλήσεις που δέχεσαι σε επιλεγμένα smartphone, ενώ ακους μουσική. Σταμάτα τη μουσική για να μιλήσεις στο τηλέφωνο ή το αντίστροφο χωρίς να βγάλεις τα ακουστικά.

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων (από 12 Hz έως 22 kHz) αποδίδει βαθιά μπάσα, πλούσιες μεσαίες και καθαρές υψηλές συχνότητες. Συντονίσου με τη μουσική σου και άκου τη λεπτομέρεια σε κάθε κομμάτι.

Άκουσε με απόλυτη άνεση. Τα ακουστικά διαθέτουν ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλιού και κάψες με μαλακή επένδυση που καλύπτουν όλο το αυτί. Έτσι, έχεις την άνεση που χρειάζεσαι για να ακούς τα αγαπημένα σου άλμπουμ με τις ώρες.

Ο κλειστός σχεδιασμός "αγκαλιάζει" το αυτί, απομονώνοντας τη μουσική και φιλτράροντας τους ενοχλητικούς θορύβους. Ο ήχος επιστρέφει στα αυτιά σου για να ακούς ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα νιώθεις τον κάθε χτύπο της μουσικής σου, καθώς ο κλειστός σχεδιασμός μεγιστοποιεί τα μπάσα.

Χρώμα Λευκό
Είδος Ακουστικού On Ear
Με μικρόφωνο Ναί
Τύπος Ακουστικών Κεφαλής
Βύσμα 3.5 mm jack
shipping_lead_time 0


28 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Powered by
econtentsys