Κατά κανόνα οι αποστολές γίνονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier).Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στο χώρο σας από εταιρεία ταχυμεταφορών

Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με εταιρεία ταχυμεταφορών ACS COURIER ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑΣ:2108190000 και email: info@acscourier.gr ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:8.30-19.00 (Δευτέρα-Παρασκευή).

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Οδυσσέα Ανδρούτσου 10 & Αθανάσιου Διάκου , Παλλήνη Αττικής Τηλ. 210 6031001email: info@techpassion.gr Κατά τις ώρες λειτουργείας του καταστήματος

Κόστος Αποστολής

Για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και περιλαμβανομένων και των απομακρυσμένων ή δυσπρόσιτων περιοχών και για αγορές προϊόντων έως 2kgr τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ και γιακάθε επιπλέον κιλό είναι +1,30€/kgr.*Το κόστος ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ειναι 2€.*Για παραγγελείες ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ το κόστος μεταφοράς ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS Courier) και κατά κανόνα εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εκτός περιοχών που έχουν χαρακτηριστεί ως «ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ή ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ»τότε η παράδοση γίνεται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.


Powered by
econtentsys.gr