Xiaomi Smart Band 7 Black
Xiaomi Smart Band 7 Black Xiaomi Smart Band 7 Black Xiaomi Smart Band 7 Black

Xiaomi Smart Band 7 Black

13019596

Νέο

49,90€

1-3 Εργάσιμες

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποστολή σε
24 ώρες
Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 60 31 001
Επισκεφτείτε μας &
δείτε όλα τα προϊόντα μας
Οδ. Ανδρούτσου 10 &
Αθ. Διάκου - Παλλήνη

Αναβαθμίστε την ποιότητα της άσκησής σας με το Xiaomi Smart Band 7, το οποίο διατίθεται με νέες διασκεδαστικές επιλογές σε χρώματα αξεσουάρ.

 

Η ποιοτική του οθόνη AMOLED 1,62'' (326 PPI) διευκολύνει την ανάγνωση και τον έλεγχο, προσφέροντας 25% μεγαλύτερη περιοχή θέασης, χάρη και στην always-on λειτουργία της. Το αναβαθμισμένο περιβάλλον UI έχει βελτιωθεί, με τις βασικές πληροφορίες και τους αριθμούς να ξεχωρίζουν. Το band προσφέρει 100+ δυναμικές προσόψεις με ομαλά εφέ κίνησης.

 

Υποστηρίζει 110+ λειτουργίες άθλησης, ώστε να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καίγονται, τις αλλαγές του καρδιακού παλμού και τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και ανάλυση επαγγελματικής προπόνησης, ανάλυση προπονητικού φορτίου και συνεδρίες αποθεραπείας.

 

Επιπλέον ενσωματώνει ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, καρδιακών παλμών, ποιότητας ύπνου, καθώς και διαχείριση υγείας γυναικών, δείκτη προσωπικής δραστηριότητας, παρακολούθηση επιπέδου στρες και άσκηση βαθιάς αναπνοής.

 

Το Xiaomi Smart Band 7 φορτίζεται μαγνητικά και προσφέρει εκτεταμένη διάρκεια μπαταρίας (14 ημέρες τυπική λειτουργία χρήσης και 9 ημέρες λειτουργία έντονης χρήσης). Τέλος είναι ανθεκτικό στο νερό (5ATM).



12 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Powered by
econtentsys