iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo
iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo

iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo

24093

Νέο

iPega PG-9083A Wireless Gaming Controller with smartphone holder - Grey Camo

Περισσότερες λεπτομέρειες

34,90€

Εκτός Αποθέματος

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποστολή σε
24 ώρες
Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 60 31 001
Επισκεφτείτε μας &
δείτε όλα τα προϊόντα μας
Οδ. Ανδρούτσου 10 &
Αθ. Διάκου - Παλλήνη

Το Gamepad της iPega μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές σας με δύο τρόπους – ασύρματα ή με καλώδιο. H τεχνολογία Bluetooth 5.0 σας παρέχει γρήγορη, σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση, χωρίς παρεμβολές ή καθυστερήσεις. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη συσκευή ενσύρματα – για παράδειγμα, σε υπολογιστή ή κονσόλα.

Το χειριστήριο διακρίνεται από τον συρόμενο σχεδιασμό του, χάρη στον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το πλάτος του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε σε αυτό ένα smartphone ή tablet με διαστάσεις 13-28cm. Οι συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

Το PG-9083A είναι συμβατό με τηλέφωνα και tablet με Android 6.0+ ή iOS 11.0-13.3.1, αλλά και με PS3, Nintendo Switch και Windows PC. Είναι εξοπλισμένο με μια ανθεκτική μπαταρία 380mAh που παρέχει έως και 15 ώρες λειτουργίας. Μπορείτε να το φορτίσετε χρησιμοποιώντας το καλώδιο microUSB που περιλαμβάνεται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο κατά τη φόρτιση, χωρίς να διακόψετε το παιχνίδι!

Το χειριστήριο έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τη μέγιστη άνεση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά, αλλά ευχάριστα στην αφή υλικά – ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας και δεν γλιστράει από αυτά.



26 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Powered by
econtentsys