OEM Luna Book iPhone XR - Silver
OEM Luna Book iPhone XR - Silver OEM Luna Book iPhone XR - Silver OEM Luna Book iPhone XR - Silver OEM Luna Book iPhone XR - Silver OEM Luna Book iPhone XR - Silver

OEM Luna Book iPhone XR - Silver

16117

Νέο

9,90€

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποστολή σε
24 ώρες
Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 60 31 001
Επισκεφτείτε μας &
δείτε όλα τα προϊόντα μας
Οδ. Ανδρούτσου 10 &
Αθ. Διάκου - Παλλήνη

Κομψή θήκη με μεταλλικό πλαίσιο για βελτιωμένη προστασία τηλεφώνου. Η ελκυστική υφή και το ευχάριστο υλικό αφής δημιουργούν μια κομψή θήκη που δίνει μοντέρνα έμφαση στη συσκευή.

Το μαλακό υλικό σουέτ μέσα και στο τμήμα του συγκρατητήρα καθιστά την συσκευή προστατευμένη και από τις δύο πλευρές από ζημιές και γρατζουνιές.

Το πλαίσιο αλουμινίου στις άκρες καθιστά την θήκη ισχυρότερη και προστατεύει ακόμα περισσότερο τη συσκευή. Ο συνδυασμός μεταλλικού και πρωτότυπου υλικού δημιουργεί μια μοναδική και σύγχρονη σύνθεση, χάρη στην οποία η συσκευή παρουσιάζει κομψή εμφάνιση.

Η θήκη έχει επίσης μια μικρή τσέπη για εύχρηστα έγγραφα ή τραπεζογραμμάτια. Η θήκη μετατρέπεται σε μια οριζόντια βάση για την παρακολούθηση ταινιών ή φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για την παρουσίαση του σχεδίου και του χρώματος της θήκης. Το προϊόν που θα παραλάβετε θα αφορά θήκη συμβατή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το τηλέφωνο του τίτλου

Τύπος Θήκης Book
Υλικό Θήκης Συνθετικό
Χρώμα Ασημί
shipping_lead_time 0


27 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Powered by
econtentsys