Νέο
X-One UV Pro Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy Note 20 Ultra
X-One UV Pro Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy Note 20 Ultra X-One UV Pro Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy Note 20 Ultra

X-One UV Pro Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy Note 20 Ultra

24682

Νέο

X-One UV Pro Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,90€

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποστολή σε
24 ώρες
Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 60 31 001
Επισκεφτείτε μας &
δείτε όλα τα προϊόντα μας
Οδ. Ανδρούτσου 10 &
Αθ. Διάκου - Παλλήνη

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Liquid Dispersion, το υγρό συγκόλλησης της X-One απλώνει και διασκορπίζεται ομοιόμορφα επάνω στην οθόνη του κινητού, συμπεριλαμβανομένων τυχόν γρατσουνιών ή αποχρωματισμών, δημιουργώντας έτσι μια σκληρή και ανθεκτική επίστρωση από άκρη σε άκρη και ταυτόχρονα,επιδιορθώνοντας προηγούμενες γρατσουνιές ή ατέλειες.

Ως εκ τούτου, το UV Glass παρέχει πραγματικά πλήρη κάλυψη της οθόνης, μεγαλύτερη από αυτή των άλλων full cover αντιχαρακτικών, και συνεπώς μειώνει περισσότερο την πιθανότητα χτυπήματος που θα οδηγούσε σε μόνιμη φθορά ή σπάσιμο της οθόνης. Ταυτόχρονα, διατηρεί την λεπτή εμφάνιση, την ευκρίνεια αλλά και την ευαισθησία ανταπόκρισης στην αφή (Touch Sensitivity). Το πάχος του είναι ιδιαίτερα λεπτό (0.33cm).
Το σκληρό και ανθεκτικό 3D Tempered Glass χρησιμοποιεί μια έξυπνη μέθοδο εγκατάστασης με κολλητική ουσία και χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας UV για συνολική και τέλεια εφαρμογή στην οθόνη της συσκευής σας!

Χάρη στην ειδική αυτή διαδικασία "σκλήρυνσης" με UV καθώς και της ποιότητας της ουσίας συγκόλλησης που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή του, το UV Glass αποτελεί ιδανική λύση αφού μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε ραγισμένες ή σπασμένες οθόνες, εμποδίζοντας την εξάπλωση του ραγίσματος ή σπασίματος και προστατεύοντας απο επιπλέον ρωγμές.

Η oleophobic επίστρωση του απομακρύνει τα δαχτυλικά αποτυπώματα και το καθιστά εύκολο όσον αφορά την καθαρισμό της οθόνης. Επιπλέον, διαθέτει σκληρότητα 9H που εγγυάται την προστασία και αντιχαρακτική αντοχή του προστατευτικού αυτού οθόνης. Δεν αφήνει φουσκάλες κατά την τοποθέτηση ενώ μπορεί πολύ εύκολα να αφαιρεθεί από την οθόνη σας, χωρίς να αφήνει σημάδια ή να προκαλέσει φθορές. Είναι συμβατό με τις περισσότερες θήκες της αγοράς και δεν επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία αφής ούτε τα χρώματα της οθόνης.

Χαρακτηριστικά:

  • Πλήρης κάλυψη της οθόνης του Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Πλήρης εγκατάσταση κολλητικής ουσίας και υπεριώδους ακτινοβολίας UV
  • Σκληρότητα 9H για ανώτερη αντοχή σε γρατσουνιές και κραδασμούς
  • Εφαρμογή ακόμα και σε σπασμένη οθόνη
  • Εύκολη τοποθέτηση χωρίς φουσκάλες ή αφαίρεση του
  • Τέλεια ανταπόκριση στη λειτουργία της οθόνης
  • Προστασία της οθόνης από γρατσουνιές, φθορές καθώς και δαχτυλιές


1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Powered by
econtentsys.gr